Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

onsdag 16. januar 2013

We are in LOVE!

Vi trives bare bedre og bedre her nede i Israel. Vi jobber på verden beste sted, og møter så mange utrolige mennesker. Vi fikk også oppleve snø i Israel, og det er det ikke som mange som får. Det snør veldig sjeldent her nede, og i forrige uke kom det ekstremt mye snø(til å være i Israel). Det hadde ikke vært så mye snø siden 1992. Så det var utolig kult å få med seg! :) 
Snøen var borte dagen etter, og nå har vi strålende sol 14 varmegrader. Så dette kan vi ikke klage på! 

Vi jobber med mye forskjellig, og ukene varierer veldig. Denne uken skulle vi besøke en eldre dame. Vi hadde snakket med henne på telefonen dagen før, og forstod at hun kunne litt engelsk. Så vi gledet oss veldig, og håpet vi kunne ha en samtale som inneholdt litt flere ord enn Ja, Nei og Vaske. Da vi omsider kom frem, det er ikke helt lett å finne hvilken buss man skal ta og hvor man skal gå av, viste det seg at hun snakket flytende engelsk. Noe som er veldig sjeldent når man er i den alderen. Hun var en utrolig hyggelig dame, med mye omsorg overfor andre mennsker. 
Vi kom for å besøke henne, og for å hjelpe til litt i huset. Da Hanne vasket på kjøkkenet, gikk skravlen i ett. Og vi ble veldig sjokerte da hun spurte etter navnene våre slik at hun kunne legge oss til på facebook. Da trodde nittenåringene at de hadde hørt feil.

Denne damen inponerte oss veldig, og vi håper vi har mulighet for å møte henne igjen! :) 

I dag har vi vært på resturant med to vi jobber med. Det viste oss en fin plass, med utrolig fin utsikt. Vi så utover hele gamle byen, og store deler av Jerusalem. 








- Hanne og Kristine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar