Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

tirsdag 8. januar 2013

We love mondays

I dag bestemte Jerusalem seg for å gjøre det litt hjemmekoselig for Hanne. Så allerede i natt herjet vinden rundt, og tok etter hvert med seg regnet. De har holdt på i hele dag og vil fortsatt ikke gi seg. For å toppe stemningen dro vinden ned noen trær, ett par skilt og en hau med kongler. Regnet laget noen gigantiske vanndammer. Disse kunne bilene kjøre i, og da gi litt ekstra vann til de flotte fotgjengerne som spaserte ute langs veiene.  
Så i dag holdt de fleste isralittene seg inne. Det var noen skoler som sendt barna hjem på grunn av det voldsomme været. Det er veldig tydelig at de ikke er vant til slikt vær. Og regnværs antrekke er ikke gummistøvler og regntøy, nei her trer man en dusjhette over hatten og det er det! :) 

Mandager er en helt fantastisk dag. Vi starter på jobb kl 14.00, det er veldig deilig. Da har man hele formiddagen til å slaske, lese og kanskje gjøre noe fornuftig. Klokken to reiser vi på KingsKids, og der har vi det gøy i 7timer. Når vi kommer hjem så har vaskemannen vasket, ryddet og skiftet sengetøy på rommet vårt. Her skal man ikke klage. Luksuss på høyt nivå! 

Vi lever og koser oss i Jerusalem!


Vi er på KingKids
Her er Hanne med vår danske venn Annette

Barna lærer seg danser, utrolig flinke unger

Kristine prøver danseskilsa, og lagde god underholdning for danskene og Hanne

Været herjer rundt



Rommet vårt som er ny vasket, og sengen er reddopp

- Shalom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar