Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

mandag 4. februar 2013

Heisann, Hoppsann

Heisann, Hoppsann! 
Vi lever enda! :) 
Nå etter jul har vi hatt en del og gjøre. Det har vært veldig deilig, og vi trives veldig med det. Derfor har det blitt litt lite blogging, så det beklager vi!

I dag har vi vært på generalprøve. Slapp helt av, vi skal ikke opptre. Det skal barna og ungdommene på KingsKids ta seg av. Og de er veldig dyktige, så det går nok fint. De har leid en stor scene, og der skal de ha et stort show på torsdag. Det blir veldig bra! 
Vi har fått den store æren av å passe på at alt går bra bak scenen. Det vil si at vi skal få 23 hyperaktive og høylytte barn til å være stille underhele konserten, og passe på at de kommer seg på scenen i rett tid. 
Så det er bare å være med å be! :) 

Foruten om dette forykene showet, har vi i teame begynt å ferdes litt på egen hånd. Hanne og Stian var en tur i Jeriko for noen helger tilbake. Det var en veldig bra tur, selv om transporten ikke alltid var på deres side. Kristine tok seg også en utflukt. Hun reiste til Tel Aviv og besøkte Sandra, en norsk volentør fra Israelsmisjonen. Noe som også var veldig hyggelig! 

Stian og Benjamin lever også i beste velgående i Betlehem. De har hatt sin første nattevakt på barnehjemme, noe som var litt spennende. 

Nå er vi helt aleine på gjestehuset, og det er ganske deilig! Ingen kø på badet, ingen som tar maten vår, ingen som aboslutt skal ha en samtale med oss når vi er på vei til bade på morran - ustelte og fine, og vi kan la oppvasken stå på kjøkkene til vi gidder å ta den! Vi koser oss! :) 

Vi har hebraisk undervisning, og her om dagen hadde vi undervisningen i dyreparken! :) 


Hanne storkoste seg og var full av lykke, mens Kristine var litt mer pinglette og ville egentlig snu og gå ut igjen i det vi kom inn i parken! 


Vi møtte på et par bjørner


 Våre danske kollegaer har nå reist tilbake til Danmark, så her hadde vi en liten avskjedskveld


Vi hadde bakt boller, de var riktig så gode! :) 


Hele teamet på tur til Oljeberget!

Med Hanne som guide, fikk vi mye bra informasjon, og lærte mye! 



Det er ikke alle som følger like godt med på hva guiden har å si...


Knesset og Israelsmuset

På søndag måtte Stian og Benjamin jobbe. Så da reiste vi på tur får å se Knesset og Israelsmuset. Det var veldig spennede, og litt synd at vi ikke fikk møtt på presidenten...

Her øver de til i morgen. Da skal presidenten sitte i den bilen. 



Detter er slik Knesset ser ut



Inne i den store, hvite bygningen bak Kristine ligger dødehavsrullene

Her koster man ørkenen
(modernekunst)
Det er godt å ha med litt niste når man er på slike utflukter! :) 


Det var alt for denne gang!

- Kristine og Hanne :) 

1 kommentar:

  1. flinke dere er til å blogge! :D
    Miss you guys!<3 Elsker bildene! :D

    SvarSlett