Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

tirsdag 26. februar 2013

Turkey

Ja nå lurer dere vel på hva som skjer med visumet vårt. Det vi prøvde å formidle i forrige innlegg var at vi ikke fikk visum. Vi reiste på visumkontoret og skulle prøve å søke om et forlenget turistvisum. Vi var igrunn alle helt sikre på at dette skulle gå bra. Vi hadde med alle papirene vi skulle ha med, bilder var tatt og infobrev fra skolen var nøye lest gjennom.
Det eneste vi tenkte litt på var om vi klarte å formulere oss riktig på engelsk, og svare godt på spørsmålene som skulle bli stilt.
Vi ble ropt opp, og nervene var i sjokk. Stian gikk først, og etter et par minutter kom han tilbake. Han smilte ikke, og vi skjønte ikke helt hva han mente når han sa at vi bare måtte gå og at vi ikke hadde fått visum. Dette hadde vi jo egentlig ikke trodd. Men slik er nå situasjonen, og vi er ganske rolige. Det er noe vi virkelig har lært her nede, det å ta ting som det kommer. Så detta ordner seg! :)

Siden vi nå ikke har visum, må vi jo ut av landet. Det som er planen  er at vi skal en tur til Tyrkia. Så det er jo ikke så ille :) Vi reiser på søndag og kommer tilbake på torsdag. Vi satser på at vi får et nytt turistvisum på flyplassen, slik at vi kan være her frem til April. Vi håper dere vil være med å be for visumet, slik at vi kan fullføre oppholdet som planlagt.



Her skal vi da tilbringe et par dager. Slettes ikke så ille! :) 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar