Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

torsdag 15. november 2012

..Endelig!!


Endelig framme!
I dag har vi hatt en lang, hektisk og spenningsfylt dag. Vi startet dagen klokken kl 04.00. Da var det fult av folk på internatet vårt som hadde møtt opp for å si hade. Det var veldig koselig! Etter mange klemmer, bar det inn i bilen og videre til Kjevik flyplass. Første problem dukket opp da vi skulle sjekke inn bagasjen. Kristine hadde for mye i bagasjen sin, så hun måtte fordele litt over til Stian og Benjamin. Det resulterte i at Stian fikk overvekt i sin bagasje, og vi måtte fordele på nytt.
Da til slutt all bagasjen veide under 23kg, bar det videre til København og så vider til Israel. Når vi skulle lande i Israel, var det veldig mye motvind. Flyet sleit derfor med å lande. Vi fløy veldig lavt, og rett før vi trodde vi skulle lande, begynte flyet og fly oppover i stedet. Etter tredje forsøket, landet vi endelig i Tel Aviv.
Da bar det gjennom passkontrollen. Fire stykk spente normen gikk frem til skranken, håpet de kunne levere passet og komme seg videre. Men det tenkte ikke damen bak skranken. Hun syntes vi var så pene, at hun gjerne ville holde oss der i 2 timer! 
Da klokken var fem, kom vi endelig ut av flyplassen og møtte mentoren vår Ingjerd. Det var veldig koselig. Alle fire ble kjørt til Betlehem, der vi fikk se hvor guttene skal bo. Etter at vi hadde spist, reiste Hanne og Kristine med Ingjerd til Jerusalem. Kristine var kjempe trøtt og lignet en zumbie, da vi ankom Kasparisenteret (der Hanne og Kristine skal bo) og var egentlig kjempe klar for å legge seg. Men dette er jo midtøsten, ingen ting skjer etter planen her. Rommet vårt var nemlig opptatt. Da vi kom var klokken åtte, og han som sov på rommet vårt skulle sjekke ut klokken elve. Så da måtte vi jo bare vente 3 timer. Men nå er klokken tolv, og han har enda ikke sjekket ut. Så vi håper han sjekker ut før vi skal møte guttene klokken ti i morgen tidlig. Men det gjenstår jo å se.
Velkommen til midtøsten!
PS. Vi har det veldig bra altså, vi lider ingen nød! 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar