Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

fredag 23. november 2012

Turistene!

I dag skulle vi leke litt turister her i Haifa. Vi skulle se på Bahai tempelet. Et veldig fint og stort tempel, med en kjempe fin og velstelt hage. Da vi kom frem og var klare for saitsing, var den avlyst. Den var avlyst fordi det regnet, og det regnet ikke mye, det regnet bare litt.

Så når regne hadde ødelagt for vår kulturiske opplevese, måtte vi jo finne på noe annet. Så da dro vi på et kjempedigert kjøpesenter, med en enda større kino i enden.
Da guttene hadde fått shoppet ferdig, dro vi på kino. Vi så Twilight Breaking Down part 2, til Kristines og Stians stor glede! :) Filmen var veldig bra, og vell verdt å se!

Vi lærer stadig nye ting her i Israel, og i dag har vi lært to nye ting. Man trenger ikke møte opp til tiden når man skal på kino. Den starter minimum 20min etter det klokkeslette som står i kino programmet.  Trodde du det var lang reklame før filmene i Norge? Da har du ikke vært i Haifa!
Stol aldri på taxi sjåfører når de sier at de gir deg god pris, de lyver! :)




Her ser dere utsikten utover Haifa

 Her ser dere Bahai Tempelet


 Turister på tur:




 Kino



Tørst? 



Videosnutt fra i dag: 


Vi har hatt en veldig bra dag, og koser oss her i Haifa! 
Nå er turtelduene våre på date, Benjamin prater med (og lengter etter) Tuva, og Kristine prøver å overbevise Benjamin om at "Staut" er veldig bra! :)  


- Turistene

1 kommentar:

  1. Godt å se at dere er i bedre sikkerhet- tenkt masse på dere- ser jo superfint ut der da....kos dere litt nå da -godt at dere er sammen!! klem klem

    SvarSlett