Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

fredag 16. november 2012

Bomber og Granater

Vi har nå endelig fått et rom. Klokken ett i natt fikk vi en suite. Rommet vår var da fortsatt ikke ferdig, så vi måtte sove på suiten en natt. I dag kl 16.00 fikk vi rommet vårt. Så nå har vi fatt pakket ut og gjort det koselig! :) Som sagt så bur vi på Caspari center. Her bur vi på eit gjestehus. Det er 7 andre rom her, med folk frå rundt omkring i verden. Vi deler på kjøkken, 2 bad, vaskemaskiner og stove. 
Veldig koselig plass! Bedre enn forventa!
Kjøkkenet

Vi kjøpte granateple i dag, godt! :)

Vi har en hylle i kjøleskapet, nederst til venstre

Israelsk mat!

Stuen er rett frem, vaskemaskiner til venstre og to bad til høyre.


Badet vårt

Stuen vår

Kjøkkenet

Koselig gang, vi bor inn til venstre

soverommet vårt

Tidligere i dag, når vi holdt på å pakke ut tingene våre, hørte vi en voldsom lyd ute. Den var veldig sterk og varte lenge. Kristine trodde med en gang at det var en bombealarm, men Hanne tok livet med ro og trodde at det ringte in til Sabbat. Vi tok livet med ro sammen, og satte oss i stuen. Da vi hadde sittet der litt hørte vi to menn snakke om at det skjøt raketter mot Jerusalem, og at bombealarmen hadde akkuratt godt.  Der og da skulle vi ønske at Hanne hadde rett, at det bare var sabbaten. Vi turte ikke og gå ut, men vi rigget oss til i stuen, ba sammen og slappet av.

 Vi følger oss veldig trygge og har ikke merket noe til rakketene. Guttene har hørt litt mer bråk i Betlehem, men de har det bra de også. Vi holder kontakten med både de, Karin og mentor Ingjerd. Nå håper vi det roer seg ned og at vi kan være her, men blir det værre blir vi evakuert. 

I morgen har vi fri, og da får vi besøk av guttene. Vi skal ut og utforske Jerusalem, og kanskje møte noen BridgeBuilders venner.
God natt!

- Hanne og Kristine





3 kommentarer:

  1. Godt å høre fra dere, Kristine. Vi tenker masse på dere her hjemme. Håper dette blir en flott og lærerik opplevelse. Om det er Karin Riska som er sammen med dere får du hilse henne Kristine.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det Anne. Karin er ikke med oss, men følger nøye med fra Norge! :)

      Slett
  2. Takk Anne! Skulle gjerne vært med dem, men noen må holder hjulene i gang i Norge også. :-)

    SvarSlett