Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

tirsdag 27. november 2012

Retreat

I dag kom vi tilbake til Jerusalem/Betlehem, etter nesten en uke på farten. Nå har det roet seg i Israel, så vi kan fortsette opplegge vårt som normalt. Det vil si, vi må bare få ordnet visum for litt lengre enn en måned, så er alt i boks! :)

Etter noen deilige dager i Haifa, reiste vi videre til Galilea og Genesaretsjøen. Her var vi på tur med norske og danske fra Israelsmisjonen. Det var en tur hvor de som jobber i Israelsmisjonen fikk treffe hverandre og høre hvordan det står til i de ulike byene. Det var veldig sosialt, og koselig å treffe flere skandinavere.

Vi har vært på BiG i ca. 3 månder før vi kom hit, og der har vi veldig fin utsikt fra matsalen. Det er mange vinduer og du kan se utover havet. Nå, når vi var på retriten, var matsalen litt lik den på BiG. Den hadde masse vinduer, så du kunne sitte og nyte utsikten. Men når du satt her så man ikke utover havet, men man satt og så utover Genesaretsjøen. Da følte vi virkelig at vi var i Det Hellige Land!

Det var et kjempe fint område, og det var veldig deilig og komme seg vekk fra bylivet. Vi følte oss nesten litt som hjemme. Vi var omringet av fjell(sandhauer), trær, gress, planter, vann, fugler og ekstremt masse katter. Vi hadde det ganske varmt også, det var deilig. Det var som en veldig varm norsk sommer dag. Så det er ingen ting og klage over, sent i november! :)





Vi har også vert i Jordan:





I morgen starter vi å jobbe igjen, og det skal bli deilig. Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang, og til å bli bedre kjent med det arbeidet vi skal jobbe med!

Ha en fin kveld! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar