Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

tirsdag 4. desember 2012

Alef, bet, gimel, dalet...

Nå begynner ting virkelig å ta form. Vi begynner å komme inn i ting, begynner å bli litt bedre kjent i område rundt her vi bor og i det arbeidet vi holder på med. Vi har hatt noen hektiske dager i det siste, og flere skal det bli! :)
I går var vi på Kingskids, og det var skikkelig gøy. Kingskids er et kristen opplegg for barn og ungdom. Barna kommer først, og de kommer gjerne rett fra skolen. Når de kommer får de mat, så har vi masse leker, dans, sang og til slutt har vi en undervisningsbolk. Når klokken nærmer seg seks, drar barna hjem og ungdommene kommer. Da er det samme opplegg en gang til, men med et litt høyere nivå. 
Neste uke er det Hanuka, og det måtte jo markeres på Kingskids. Så i går serverte vi ekstra god mat, og kaker. Det er egene kaker til Hanuka, og de er svært gode. Alle bakeriene selger de rundt Hanukatiden. Det ligner litt på berlineboller med forskjellige kremer inni bollen. Vi er veldig taknemlig for at vi får lov til å være her rundt Hanukatiden! :)

I dag har eg og Kristine vert på hebraisk undervisning. Vi har gått igjennom heile det hebraiske alfabetet på 2 timer. Det blir mykje øving til neste gang, for å sei det sånn. Vi skal ha 4 timer undervisning i veka, med privatlærar. I følge læraren skal vi kunne lese hebraisk etter 2 veker. Så det blir spennande!


Pugging på høgt nivå!



Føles som om me er tebake på barneskulen. Me for klistremerker når me skriver riktig! :) 
Aldri unnervurder klistremerkenes effekt! 

- Kristine og Hanne 

2 kommentarer: