Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

mandag 31. desember 2012

Julestemning

 Et barn er født i Betlehem,

i Betlehem.
Nå gleder seg Jerusalem. 
Halleluja, halleluja!

Å vi var i Betlehem på julaften. Der det skjedde for mange år siden. Det var utrolig kult å våkne opp på julaften, ikke noe juletre i stuen(ikke noe stue heller), ingen julestrømper ved peisen, ikke askepott, ikke snekker andersen, ikke snø og ikke kulde, men du våkner opp ser rett i ansiktet til Hanne og vet at du befinner deg i Betlehem. Det var stas!
 Å stasere ble det da vi tok beina fatt og spaserte opp til fødselskirken. Der var det yrende liv og masse folk. Solen skinte og det var varmt i luften. Vi stilte oss opp sammen med resten av folkemengden og ventet på paraden. Paraden var ufattelig lang, og fylt med mange korps fra hele landet som spilte og ladge mye liv. Det er første gang vi har sett og hørt så mange sekkepiper på et sted. 
Vi storkoste oss og smilte fra øre til øre. Dette var virkelig noe å få med seg. Hele paraden skulle avsluttes med at patriarken kom gående bortover den røde løperen. Etter at paraden hadde vart i en halv time, sier Hanne: Å Kristine nå tror jeg parden er slutt, så nå kommer sikkert Patriarken snart! 2 timer senere holdt paraden fortsatt på og Patriarken var fortsatt ikke å se... :) 
Han kom til slutt og viste seg i hele 4min. Men vi har i værtfall sett Patriarken! :) 

Vi hadde en helt super julaften, og er veldig taknemlig for at vi har fått lov til å oppleve dette. Det var nesten som 17mai feiring i Norge. Mye liv og god stemning! :) 

Her er en liten filmsnutt fra dagen:


Og her er sånn det egentlig høres ut :)





Julenissen var med!




Kristine ble intervjuet av lokal radio, og Hanne ble intervjuet av tysk tv. 

Den rødeløperen som Patriarken gikk på 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar