Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

mandag 24. desember 2012

Jul i Betlehem

Nå er det Lillejulaften og vi er alle fire samlet i Julens by, nemlig Betlehem. Her skal vi være til i morgen. Det er ikke et snøfnugg å se, ingen kullegrader å kjenne, ikke noe gran tre og lukte, men folk i julenissedrakter er overalt og julemusikk spilles for fult over høytalerne. Jalla julelysene er hengt opp og blinker som de skal. Vi er i jesu fødeby, nærmere juleevangeliet kommer man nesten ikke. Vi stor koser oss, og nyter betlehems juletradisjoner!

I dag har vi hatt en veldig koselig og julefylt teamsamling. Vi var invitert til hjem til Ingjerd. Der ble vi servert masse norskt godteri og klementiner. Julemusikken var på høytalerne og alle adventslysene var tent. Etter noen runder med ligretto, var det risgrøt å få. Med mandel! Det var Tor Arne og Hanne som klarte å få mandlene, og da var det selvfølgelig Stian, Benjamin og Kristine som fikk marsipangrisene! :)

Nå skal snart hovmestern ses, og deretter noen julefilmer. I morgen skal vi se på parder her i Betlehem før vi skal til Jerusalem for å spise julemiddag! Vi koser oss her i julen, og gleder oss over å kunne få lov til å få oppleve en jul utenom det vanlige!

Jul i Betlehem:






En liten julehilsen fra oss:



Vi ønsker dere alle en velsignet God Jul og et riktig Godt Nytt År! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar