Team Midtøsten

Team Midtøsten
Team Midtøsten

mandag 10. desember 2012

Husmødrene i aksjon!

I dag har vi hatt en veldig bra dag, og gjort mye forskjellig! Mens Kristine låg og sov, gjekk Hanne ut for å jogge, noe som endte trist. Hanne syntes det ble veldig varmt når hun jogget, så hun tok av seg genseren, og la den på en benk. Parken er ikke veldig stor, når man jogger tar det ca. fem minnutter rundt parken. Da Hanne hadde jogget seks runder rundt i parken lå genseren fortsatt på benken, og hun bestemte seg for å ta en runde til. Da hun kom tilbake fra den runden, var genseren helt borte. Den var ikke å se noe sted... Hanne blei veldig sint, hun håper at det var noen som virkelig trengte den. Da Hanne kom tilbake ca kl 12, hadde Kristine akkurat stått opp.

På mandager pleier vi å være på Kings Kids, men siden det er chanuka denne uken er kings kids stengt. Vi måtte derfor gjøre noe annet i dag. Så vi har oversatt deler av Machase sin hjemmeside til norsk. Vi var veldig priviligerte over å få denne oppgaven, og lurte litt på hvordan dette skulle gå. Siden ingen av oss egentlig er så veldig gode i engelsk. Men vi tok oppgaven på strak armen, og syntes vi klarte oss veldig bra!

I dag fikk vi endelig kommet oss på postkontoret. Vi tok med oss alt vi skulle sende avgårde, stilte oss i den milevis lange køen. Da vi endelig kom frem, viste det seg at man trengte passet. Det hadde ikke vi tenkt på. Så da måtte vi gå hjem igjen, hente passet, tilbake på postkontoret og stille seg bakerst i køen igjen! Haha, det skal ikke være lett å få sendt ting hjem. Men nå har vi værtfall gjort vår del, så nå er det bare å kikke i posten Her og Fru Skarstein og Myrvang. Vi håper det kommer trygt frem! :)

Etter postkontoret dro vi på butikken. Da Hanne stod å skulle kjøpe litt mais, kom det en mann bort til henne og prøvde å sjekke henne opp. Han lurte på om Hanne ikke ville være med ut å ta en kaffe kopp. Hanne prøvde å avslå på en hyggelig måte, men mannen bare fortsatte. Hanne prøvde da frebrilskt å få kontakt med Kristine, slik at hun kunne komme å redde henne ut av situasjonen. Som den gode vennen Kristine er, stod hun heller bak noen hyller å observerte situasjonen og holdt på å le seg i hjel.

Da Hanne hadde kommet seg vekk fra flørtingen, og vi endelig hadde fått kommet oss hjem, fikk vi husmorsånden over oss. Vi hadde kjøpt jordbær på markede på søndagen. Jordbæra er veldig gode her nede. Så vi satte i gang med å lage jordbærsyltetøy. Nam! Når jorbær syltetøyet vårt var ferdig, kommer Hanne på at vi ikke hadde noe å ha jordbærsyltetøyet på. Så da satte vi i gang å lage rundtstykker. Noe vi har blitt veldig gode på nå!
Til torsdag er det Lusia, og da har vi opplegg nesten hele dagen. Derfor har har vi ikke tid til å bake lussekatter på Torsdagen. Da fikk Hanne den lure ideen om at vi kunne jo bare bake lussekatter nå, og fryse de ned. Så kunne vi bare ta de opp av frysen på torsdag. Midtøsten jentene følte Hannes gode tips, og satte i gang med å bake litt til.

Mens vi holdt på å bake, fikk vi melding av vår mentor Tor Arne. Han lurte på om han kunne komme til oss i kveld. Vi er helt sikre på at han luktet at vi bakte, og at det er derfor han ville komme. Men han sa at han skulle ha individualsamtale med oss. Vi er ikke helt sikre på om det er det som er grunnen, men han skal få både lussekatter og individualsamtale! :)



Vi fikk tak i masse krydder på markede, og det var veldig billig! Dette liker vi :)
Vi kjøpte masse krydder på markede, og det var veldig billig. Gøy! 


 Syltetøy prossesen er i gang!


Jentene som kan bake


Vi var veldig kreative når det gjaldt heveprossesen. Vi har en veldig br varmeovn på doen. Vi satte derfor den på, og brukte doen som heverom! :)
Kreativiteten lenge leve! 




Vi har foresten fått forlenget visumet vårt. Vi har nå visum frem til februar. 
Tommel opp for det! 


- Hanne og Kristine



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar